Εταιρεία

Τεχνολογίες Ελαστικών ΜΟΤΟ

Η επιχείρησή μας “Νίκου Δημήτριος Μονοπρόσωπη ΕΠΕ” ξεκίνησε την πορεία της στον τομέα της εμπορίας ελαστικων και ζαντών το 1992 αντιπροσωπεύοντας, για την περιοχή της Ηπείρου και των Ιονίων Νήσων, στα λάστιχα των Bridgestone, Firestone, Maxxis και General και στις ζάντες την εταιρεία Ronal.

Το 2002 μεταφερθήκαμε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, σε έναν άνετο και λειτουργικό χώρο με σύγχρονη κτιριακή και τεχνική υποδομή, στην Πεδινή Ιωαννίνων στον κόμβο Δουρούτης.

Με την πάροδο του χρόνου και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, εμπλουτίσαμε την γκάμα των προϊόντων μας με εταιρείες όπως Continental, Pirelli, Hi Fly, Deyton και άλλες και επεκτετείναμε το δύκτιό μας στην Κεντρική και Δυτική Ελλάδα.

Σήμερα έχουμε καταφέρει να εδραιωθούμε στην αγορά με μεγάλο δύκτιο πελατών και μεγάλη γκάμα ελαστικών που καλύπτει ανάγκες σε Μοτο, ATV, Επιβατικά, 4Χ4, Φορτηγά, Ελαφρά Φορτηγά καθώς και αγροτικά συμβατικά και Radial.

Μετά από 25 χρόνια εμπειρίας και ανοδικής πορείας, σήμερα με 8 άτομα προσωπικό και εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών, είμαστε από τις πλέον σύγχρονες και δυναμικές εταιρείες στο εμπόριο ελαστικων.

Συνεργαζόμενοι Κατασκευαστές

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους κατασκευαστές ελαστικών ώστε να σας προσφέρουμε ελαστικά κορυφαίας ποιότητας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές